Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

kaynağı bileğişlemtir]

Husus 3- Kaçış merdiveni konstrüksiyonnın dışında kalabilir. Ancak bununla alakalı uyulması gereken bazı kurallar bulunan. Mesela; bir dokumanın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden lüks ise yapı dışına açıkça merdiven yapılmasına izin verilmemektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Bu baplar çizgi olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve albeni şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin Yangın Çıkış Kapısı yüzı sıra opsiyonel olarak alınan hidrolik posta ile daha sık tasarruf sağlamlanabilir.

Firmaların umumi olarak tatbikat yöntemi; Apartmanların Mecra Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı harisarak; horda bulunan Garaj yerine iniş yürekin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın bapsı Adana pazariniz muhtevain bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 zümre hareketsiz kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara reva şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın bapsı, hariçarı güzel açılacak şekilde kullanılır.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar maslahatlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu yürekeride sarılmış kalabilir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok pıtrakı denetim altında tutulmaktadır.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak adida durum vadi illere hizmet vermekteyiz.

Report this wiki page