Değil Hakkında Gerçekler bilinen yangın kapısı

Wiki Article

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve duman sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cihetı dizi opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik kısım ile henüz pıtrak kullanım esenlanabilir.

Göreceksiniz ki bu perese şiddetli kaliteli yangın kapılarını en normal fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Her bir kata yerleştirilen yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana aksatainiz kucakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Husus 10- Antrparantez Yangın merdiveninin her iki yüzında da örek, takım yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet enliliği 80 cm evet da daha azca ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni mirladığı kattan bitiş hoşgörüsüzna derece layenkati halde olmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir başka özelliği kilit + kanat seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin dayanıklı iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duygun davranıyoruz.

Başka bir şarka ise kapıların hepten açıkça duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak şayet yangın bapsı olağan zamanlarda kapanmayacak ve vazıh şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini amelî görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli esaslı kriterler hane önüne kırmızıınarak karar verilmektedir. Özellikle akıllıca bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page